Download mijn gratis ebooks

Minder Moeten

Als mama, misschien met een baan of eigen bedrijf, ben je altijd druk. Ɓltijd. En vergeet je daardoor voor jezelf te kiezen. Voor jezelf te zorgen. 
Maar ik ben gaan inzien hoe dat anders kan. Ik kies nu dagelijks even voor mezelf. Al is het maar 5 minuten. Soms is het een uur. En voor al die momenten ben ik even dankbaar. 

Ik ervaar zoveel meer zachtheid. Ruimte. Rust. Voel me lichter. Ben liever voor mijzelf. Dat wil ik jou ook laten ervaren. Daarom heb ik mijn ebook Minder Moeten geschreven. 
Bij dit ebook krijg je 7 korte meditaties, van 3 tot 5 minuten. Kort, zodat je ze kunt doen wanneer en waar jij wilt.

111 Gedachten om je dag mooi te beginnen

Wanneer we 's ochtends wakker worden, moet er vaak meteen van alles gebeuren. Gunnen we onszelf geen tijd om heel even stil te staan. Om dankbaar te zijn en de dag bewust te beginnen.

Daarom heb ik 111 krachtige gedachten voor je om je dag mee te beginnen. Kies er een aantal uit die jou het meest aanspreken, schrijf ze op een post-it en plak ze op de spiegel van de badkamer. Of op de deur van de wc. Zet ze als reminder in je telefoon (een paar keer per dag!). Herhaal ze voor jezelf, lees ze bewust en voel ze.